adolescenta

adolescenta

miercuri, 9 februarie 2011

Capitolul 11


Este ora opt jumate si nu stiu ce voi face! I-am promis ca ma voi gandi daca vreau sa ma duc sau nu, dar i-am spus si ca nu ma duc…Deci…ce trebuie sa fac?!?!?!
M-a dezamagit ca m-a lasat balta, dar incepusem sa tin la el destul de mult…Nu stiu ce sa fac…
-Te-ai aranjat Melissa?
-Nu! Pentru ce?
-Melissa? Nu-mi spune ca nu te duci!?
-Pai nu stiam ce sa fac,dar acum stiu!
-Deci te duci?
-Nu te agita asa,Maia! Nu,nu ma duc!
-Ce!? Nu esti zdravana! Ma gandeam eu ca asa o sa faci...
-Mda…
-Si…Cum imi pasa de tine…Nu te las sa faci greseala asta! Hai sa te schimbi!
Si a inceput sa imi caute prin bagaj…A gasit o pereche de blugi si i-a pus pe pat,apoi a inceput sa caute tricou…La fiecare tricou pe care il punea langa blugi se stramba, pana cand a gasit un tricou dragut pe care nu il mai purtasem pana atunci…Il pastrasem pentru ocazii speciale.Era un tricou albastru, iar una din manecile tricoului lasa umarul la vedere…
-Asta!Gata! Schimba-te!
-Maia…Ti-am spus! Nu ma duc!
-Melissa! Si eu iti spun imbraca-te! Daca nu vrei sa chem ajutoarele! Ti-am cerut doar sa te imbraci.In timpul asta voi incerca sa te conving sa te duci! Stiu ca te voi convinge,tu trebuie doar sa te imbraci!
-Bine! Foarte bine! Ma voi imbraca,dar te asigur ca nu ma voi duce!
-Bine…iti mai aduci aminte de momentele petrecute cu el?De momentele in care iti spunea ,, Σ'αγαπω”?Spune-mi! Iti aduci aminte? De ce nu imi raspunzi?
Bineinteles ca imi aduceam aminte! De ce trebuia sa imi rascoleasca fiecare amintire?
Totul se invartea in mintea mea,dar o imagine atat de colorata mi-a acaparat mintea…Eram eu si Giorgos la locul nostru…Acel parc si acel copac, care ne cunostea atatea secrete si care a asistat de fiecare data la momentele in care ma rugam de el sa-mi repete la nesfarsit ,,S’agapo”…Eram atat de fericiti!!!
-Decii?!?! Spune! Acum te duci?
-Paii…
-Offf!!! Melissa…Te duci acolo si vorbiti daca iti place ramai daca nu , nu! Cu toate ca daca te-as convinge sa va si impacati ar fi minunat!
-Bine…ma duc!Vad eu ce fac…
-Imi promiti ceva?
-Ce? Pana ajungi acolo…vreau sa te gandesti la toate momentele petrecute cu el…La fiecare ,,Te iubesc” soptit de el, la dimineata aceasta pe plaja…La tot! Si dupa sa te gandesti daca simti nevoia sa va impacati…Si daca simti asta…Vreau sa va impacati!
-Maia…
-Te rog!!! Atat iti cer! Si dupa promit ca nu mai vorbim de Giorgos daca vrei!
-Bine! Nu stiu de ce ma las convinsa de tine dar ma rog…
-Ah! Mersi! Stai…Ma duc sa anunt si pe altcineva ca am rezolvat!Asteapta de ceva vreme sa-i zic…
-Pe cine?
-Pai complicele meu…Cu care am pus totul la cale!
Maia a inceput sa rada si a deschis usa…Eram sigura! Ea si Dimitri! Se putea?!
-Victorie!
-In sfarsit!
-Stai…Nu a zis inca ca se impaca, cu toate ca presimt ca asta se va intampla, dar se va duce la intalnire si pe drum va si medita la problema…
-E un inceput…Buna Melissa!
Mda…Si mi-a bagat un zambet de invingator…Se pare ca este tare mandru de el.Nu m-am putut abtine si i-am zis…
-Stii ce nu inteleg?! Daca tineai atat sa fiu cu Giorgos de ce i-ai scos ochii in seara aia? Cam de aici a pornit totul daca stau sa ma gandesc…
-Melissa! Acum nu da vina pe Dimitri!Nu e el de vina ca tu si Giorgos va-ti certat!
-Nu, Maia!Melissa ai dreptate intr-un fel! I-am scos putin ochii,dar eu atunci nu stiam ca iubirea te face atat de fericit! Acum stiu asta! Si vreau sa impartasesc toata bucuria cu prietenul meu cel mai bun...Asa ca incearca te rog sa repari greseala mea!
-Si sa inteleg ca acum stii sau cum?! Te-ai trezit asa de pe o zi pe alta?!
-Nu! Am cunoscut-o pe Maia! Si o iubesc foarte mult si stiu ca si ea ma iubeste…
Dimitri a luat-o in brate pe Maia! Iar Maia i-a zambit…Oare ce se intampla aici? Cred ca am fost atat de ocupata cu Giorgos si cu decizia care trebuie sa o iau incat nu am putut sa observ ce se intampla in jurul meu…
-Stai asa! Ce am pierdut?
Amandoi se uitau mirati la mine.Probabil nu stiau ce sa imi zica sau poate nu le venea sa creada ca mai intreb asta…
-Maia!!! Spune-mi! E ceea ce cred?
-Da, Melissa! Suntem impreuna! Lasa asta! Vorbim cand te intorci …Este deja noua! Pleaca! Te rog…ai grija ce faci…
Si uitandu-ma la ei doi am stiut ce am de facut! Stiam cum trebuie sa rezolv totul si stiam ca daca voi face asta toti ma vor lasa in pace si totul va fi Ok!
-Bine am plecat!
Eram fericita! Radiam de fericire! Stiam ca luasem cea mai buna decizie din toate de pana acum!
Aproape ca am zburat sau m-am teleportat dar am ajuns in parc imediat…
Vai!? Dar cum pot spune ca am ajuns in parc imediat! Logic ca am ajuns imediat daca parcul era in spatele cabanei…De la atata gandit se pare ca nu mai gandesc coerent!
Era acolo…Unde ma astepta mereu.Ma privea si astepta sa ma duc langa el.
Stiam ca nu puteam sa ii dau vestea altfel decat asa…Am alergat spre el si l-am strans in brate atat de tare, cu o fericire enorma, care nu o mai simtisem de mult.In aceea clipa imi simteam ochii umezi de emotii!Simteam ca il iubesc! Stiam ca trebuie sa raman cu el! Stiam ca aveam nevoie de cineva la care sa tin asa cum tineam la Giorgos pentru a putea uita total de Iustin! Stiam ca nu era frumos ceea ce gandeam dar si acesta era unul dintre motivele care ma facusera sa aleg sa ma impac cu el! Din momentul acesta renuntam total la orice gand legat de Iustin!Nu mai aveam de gand sa il aduc vreodata in discutie!
Simteam ca si el era fericit! Ma strangea in brate cat putea de tare ! Si la un moment dat de atata bucurie m-a ridicat in sus, apoi ne-am privit unul in ochii celuilalt si m-a sarutat cum nu mai ma sarutase de mult si am simtit ca ma topesc pentru cateva secunde…
Si bineinteles ca a urmat acel ,,S’agapo” care il adoram!
-Mai spune-mi odata!
-S’agapo! Mereu vom fi tu si eu!Eu si tu!
-Te iubesc! Nu mai vreau sa ne certam niciodata!
-Mi-ai spus in cuvinte!?
-Da!!! Teeeee Iuuubescccccccc!!!!!!!!
Am tipat cat de tare am putut!!! Vroiam sa inteleaga cat este de important pentru mine si ca nu as fi vrut sa se termine niciodata tot ce era intre noi…

Un comentariu: