adolescenta

adolescenta

duminică, 6 martie 2011

Capitolul 12



-Melissa!!!
-Da…Cine esti? Nu te vad bine!
Era un baiat in intuneric care ma striga.Desi ar fi trebuit sa fiu precauta, si sa imi fie teama de el ,deoarece arata suspect, eu ma indreptam cu pasi grabiti spre el. Incepeam sa il vad din ce in ce mai bine.Purta un hanorac negru sau gri ,nu imi puteam da seama ,si isi tinea gluga pe cap.Fata lui parea destul de alba si cu cat ma apropiam de el sclipea din ce in ce mai mult.
-Unde ai disparut? Unde esti?
Baiatul disparuse…Nu il mai zaream.Nu intelegeam ce se intampla, dar stiam ca ar trebui sa plec de acolo.Stiam ca era ceva ciudat acolo, stiam dar ceva din mine vroia sa ramana acolo.
-Sunt chiar aici!
Si mi-a pus mana pe umar,dar cand m-am intors deja nu mai era acolo.
-De ce te ascunzi de mine? Cine esti si ce vrei?
-Sunt constiinta ta!
-Nu iti mai bate joc de mine si arata-te!
Si baiatul a aparut de dupa un copac…Si si-a dat gluga jos.Ce sa vezi? Era Iustin!
-Ce vrei? Tu erai?Ti-am zis sa ma lasi in pace!
-Nu eu te-am cautat! Tu m-ai cautat pe mine!
-Cum sa te caut eu daca tu ai venit?
-Lasa asta! Hai sa vorbim!
-Nu avem ce vorbi!
-Ba da, avem! Despre noi…te rog!
-Ti-am mai spus nu exista ,,noi”…
-Pentru ca tu nu vrei! Preferi sa te minti si sa ramai cu Giorgos…Melissa, te minti singura! Tu nu vezi?Uite-te in ochii mei si spune-mi ce vezi?
Si mi-a luat fata in mana lui dreapta si mi-a indreptato spre ochii lui in timp ce ma tinea de mana cu cealalta mana…Ochii lui imi spuneau multe dar…
-Spune-mi! Ce vezi? Ti-am spus nu vrei sa vezi adevarul!Stiu ca ma iubesti, dar ai orgoliul prea mare…Hai sa lasam totul in urma si sa fim fericiti, cum ar fi trebuit sa fim mereu.
-Cum ar fi trebuit sa fim …dar tu ai ales ca iti va fi mai bine cu Daria,iar acum eu aleg ca imi va fi mai bine cu Giorgos!
-Eu nu mai am treaba cu Daria!De ce nu poti sa intelegi asta?Este mult mai simplu sa crezi ca vei fi fericita cu Giorgos?
-Da!Este mult mai simplu!
-Imi pare rau sa te dezamagesc ,dar fericirea asta nu o sa te mai tina mai mult de 3 zile! Bucura-te la maxim de Giorgos ca dupa nu il vei mai vedea.
-Tu nu stii nimic!
Si in acea secunda mi-am smuls mana din mana lui si am simtit cum respiratia mea se amplifica cu fiecare secunda care trecea.Nu vroiam sa aud ceea ce spunea, ardeam de furie! In adancul meu stiam ca il iubesc si as fi vrut sa ii spun si sa imi spuna ca totul va fi bine si ca ne avem unul pe celalalt, dar stiam ca ar fi in zadar…Stiam ca facusem o alegere si stiam ca trebuie sa fiu fericita cu Giorgos.Giorgos ma iubea la fel de mult ca Iustin,dar iubirea mea pentru ei facea diferenta.Pentru Giorgos era mai mult afectiune, in schimb Iustin era jumatatea mea,insa orgoliul ma facuse sa renunt la el si tot orgoliul ma facea sa nu recunosc ca il iubesc din toata inima mea…
-Asculta-ma! Inca putem fi fericiti! Inca nu este totul pierdut!
-Totul este pierdut, trebuie sa ma uiti!
-Tu nu intelegi?Esti importanta pentru mine!Nu am mai iubit pe nimeni cum te iubesc pe tine,dar tu esti incapatanta si nu vrei sa vezi asta.Preferi sa crezi ca boul de Giorgos va alerga dupa tine in Romania si isi va parasi prietenii si familia doar de dragul de a fi aproape de tine.Deschide ochii!
-Nu, tu ar fi trebuit sa deschizi ochii de mult,dar ai fost prea ocupat cu Daria, iar acum cand totul incepe sa se aranjeze pentru mine tu …
Si m-a sarutat!Buzele noastre au devenit un intreg si s-au unit perfect…Il simteam, il atingeam si stiam ca totul putea fi bine! Nu vroia sa mai imi dea drumul si nici eu nu insistam.As fi vrut sa nu se termine niciodata.Sarutul lui era ca un drog pentru mine,un drog de calitate superioara, pe care era greu sa il inlocuiesc cu unul care nu ma atragea atat de tare.
-Vezi ti-am spus ca ma iubesti!
-Shh!
Doar atat am putut spune si l-am sarutat din nou…
Simteam cum ma pierd in intuneric.Il pierdeam, nu stiam unde e.Eram ca intr-un abis,nu intelegeam ce se intampla pana cand…
M-am trezit!!!Totul a fost un vis…Paruse atat de real si sunt tare confuza.Nu inteleg ce a vrut sa insemne dar in timp ce ma gandeam am adormit la loc.

Un comentariu:

  1. e suuuuuuuuuuper sa mai scrii ....cred ca ai imaginatie si talent.....abia astept urmatorul capitol...suces la scris

    RăspundețiȘtergere